Höga berg, farliga berg, spetsiga berg, vägarbete

Den sista veckan av semestern spenderas i Idre tillsammans med kärleken och päronen. Vi åkte upp igår och på vägen passerade vi Rättvik och Power Meet mini. Ungefär samma sak som i Västerås men ett par storlekar mindre. Hittade av en slump några bilder från Power Meet som jag aldrig publicerade så jag tänkte att de kunde ju passa in nu. Det var tydligen jobbigt att cruisa runt med bilarna.

På vägen upp fick vi också omdefinera vår uppfattning av begreppet vägarbete för helt plötsligt var vägen bara borta. I stan innebär vägarbete att det är ett mindre hål i vägen och tre, fyra koner håller ordning. Det vi träffade på var en total avsaknad av väg. Det var  ett tjockt lager grus som man slirade runt i. Aldrig upplevt något liknande. Försökte ta en rättvisande bild men det var svårt att få in det hela i en liten kamera. 

Dagen idag har ägnats åt fjällvandring. Vi besteg ett berg faktiskt. Jajjemän. Städjan heter det och syns på bild här nedan.

 

Ända uppe på toppen var vi. Så det så. Päronen och hunden ser ni i bild. Här nedan ser ni utsikten från toppen.

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.