Off and on

Came across these när jag och Kärleken var ute och promenerade i höstsolen idag. Rätt söta tycker jag!

Nu till det som irriterar mig, det är ju trots allt det bloggen egentligen handlar om. Det här fördömda av-och-på-vädret. Idag när vi var ute och gick så var det ömsom kyligt och ömsom riktigt varmt. Det är obehagligt, fattar inte naturen det? Man kan aldrig klä sig rätt; antingen fryser man som vatten på vintern eller så svettas man som bacon i stekpannan. I don’t like it. Mellanlägen är inget för mig.

För övrigt vill jag komma med ett bloggtips. Jag har en god vän som har en vinblogg. Han är utbildad sommelier och har således koll på vad som är hett i dryckessfären. Kika in på www.uppkorkat.nu.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.