Mobilsignaler

Ibland när man rör sig ute bland allmänheten händer det att en mobiltelefon ringer och själva signalen är ett intro till en låt. Ofta handlar det om en ganska känd låt typ U2 One, Sweet Home Alabama eller dylikt. Detta förfarande måste upphöra! Det är att fullständigt förstöra låtarna när man med dåligt ljud spelar upp ett bra stycke musik och dessutom slutar låten abrupt när personen som äger telefonen svarar eller personen som ringer ger upp. Mobilsignaler bör vara så neutrala som möjligt och störa så lite som möjligt.

Vidare till en sak som jag borde skrivit om igår. Igår kom nämligen budgetpropositionen och Anders Borg kommenterade nyktert ekonomin i stort och hur det ligger till för Sverige i Nyhetsmorgon på TV4. Inget speciellt, inga större krusiduller. Sedan släpptes Thomas Östros (son till en bergssprängare vilket gör honom till en vad? MiniDisc?) in på arenan. Och vilken clown han är! Kika på inslaget här. Jag kan inte för mitt liv förstå varför folk inte ser igenom Socialdemokraternas retorik. Inte ett enda nytt budskap och bara klagomål på högerns sänkta skatter.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.