Watch out!

I mitt västerländska horoskop idag står det att läsa: “Fisken bör nu syna människor och situationer noga för att undvika att hoppa i galen tunna.” Metro är också så goa att de publicerar österländska horoskop och eftersom jag är född i det mycket passande Buffelns år kan man se att jag idag “Står i centrum”.

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka dessa båda budskap men helt tydligt är att jag kommer att hamna i någon sorts hot spot under dagen och att jag kommer att behöva välja någons parti. Eftersom en av sidorna dessutom kommer att vara helt fel så känns det som att jag bör iakta största vaksamhet och noga bevaka min omgivning under dagen.

De senaste dagarnas pendling har för övrigt gått relativt smärtfritt. Det har varit hyfsat få icke-pendlare men imorse var den sjungande tjejen med på tåget igen. Som tur var sjöng hon inte högt som sist. Hon är faktiskt en ganska intriguing person. Hon är färgad och har rakat huvud (inte blankrakat men mycket kort stubb) och klär sig på ett ganska klassiskt modellsätt. Hon flashar också med en del så kallade lyxvarumärken som Prada, imorse var det Armani etc. Vidare funderar jag på om hon håller på att skriva en bok på sin mobil. Det är ett otroligt tryckande som avbryts av lite funderande då och då. Personligen tycker jag att det verkar krångligt att skriva en bok på en touchscreenmobil men people are different…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.