Lukten av platina

Har ni tänkt på att alla platinablonda bimbos luktar likadant? När de passerar för de med sig ett moln av en väldigt söt och tung parfym som de överdoserat rätt kraftigt. Jag undrar om det finns någon slags Linda Rosing-manual. Steg 1: Blek sönder håret. Steg 2: Sola sönder huden i solarium. Steg 3: Lägg på ett tjockt lager foundation i ansiktet, gärna i en lätt avvikande färg så att det ser onaturligt ut, svart mascara och idomin eller dylikt på läpparna. Steg 4: Duscha i parfym. Steg 5: På med blå jeans, höftlång stickad tröja, knähöga stövlar och läderjacka. Toppa med en storstickad sjal.

För att prata om annan överdosering så har jag två dagar i rad nu observerat en kvinna på tågot som tror att det är coolt med Luis Vuitton i stora mängder. Hon har en ryggsäck, dataväska, handväska, två plånböcker, pennfodral etc. med sig – SAMTIDIGT! Jag försökte bestämma ålder på henne imorse men det gick inte. Hon skulle lika gärna kunna vara runt 25 som 45. Hon försöker vara lite upperclass elegant men lyckas inte riktigt utan ser mest bara tacky ut. Hon matchar sina alla väskor med superlånga lila klor och en massa ringar. Fast hon är inte gift. Just ringfingrarna på båda fingrarna är iögonenfallande tomma. Det är som jag alltid har sagt: Luis Vuitton är ingen äkta man.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.