Fyra timmar kvar

Det är faktiskt inte mer. Om fyra timmar kommer jag att helt plötsligt få lediga helger och kvällar, jag kommer kunna gå och lägga mig utan att se textsidor dansa förbi på insidan av ögonlocken och jag kommer att äntligen kunna spendera lite kvalitetstid med Kärleken. De senaste veckorna har det mest varit touch-and-go hemma så det ska bli skönt att få vara sambo igen.

Arbetet, det där ex-jobbet jag tjatat om, är nu nästan klart. Det har bearbetats hela natten och är just nu under layout. Det ska bli spännande att se hur det hela har utvecklat sig och hur nära deadline kl 11 vi sitter och arbetar. Hade varit skönt att kunna lämna in det lite tidigare än så.

Jag återkommer med mer detaljer. Nu, frukost!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.