SM i sovning

Hej folket!

Nu har jag resurfaced efter en riktigt lång och efterlängtad sömn. Hade en del sussning att ta igen så i natt blev det 14 timmar. Kärleken skrattade lite åt mig när jag vinglade upp strax efter tolv med håret stående åt alla håll.

I alla fall är jag absolut, helt och totalt sambo nu. Igår städade jag ur min gamla etta och flyttade de allra sista sakerna. Det kändes faktiskt inte det minsta ledsamt eller så där “nu-är-en-epok-av-mitt-liv-över”. När vi kom hem sedan, alltså till min och Kärlekens gemensamma hem, så var det som att den där sista pusselbiten föll på plats. Den jag egentligen tyckt att jag saknat utan att kunna sätta ord på den. Det faktum att alla, verkligen, alla saker är på ett och samma ställe och att det inte finns någon återvändo gjorde att jag helt kände mig tillfreds med situationen. Does that make sense?

Jag tog mig också en snabb runda ner på stan idag. Mina jeans från Denim Demon, som jag köpte för drygt två månader sedan, hade gått sönder så jag travade ner till Solo för att få dem bytta. Först ville de skicka dem till skräddaren men det var jag inte vidare pigg på så jag lyckades tjata till mig ett par nya. Förhoppningsvis håller de lite längre än två månader.

Utanför är det en eller flera dårar som tagit fel på månad och skjuter av massa fyrverkerier. Jättefina visst, men det är en månad kvar till nyår. Det är rätt kraftiga pjäser så fönstren skakar till ibland.

Nu ska jag baka lussekatter!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • Lena

    Kom precis att tänka på ditt, mitt och Karins massbak av lussekatter förra året :)