проект тело -igen

Ni som varit med ett tag känner igen проект тело. För er nya betyder det Projekt Kropp och var ett slags träningsprogram av ryskt snitt jag bestämde mig för att köra i somras. Nu är det definitivt dags igen. Har just återkommit från ett katastrofalt dåligt träningspass. Fick ont i benen första kvarten och kroppen kändes som om jag satt fast i sirap. Så går det när man äter dåligt. Ska jag dessutom klara Skejtvasan och försöka mig på RM i mars, ja, då är det hög tid att börja nu. Ska upp till fjällen över jul och nyår och ser fram emot att få åka många mil på skidor. På längden alltså. Kommer väl bli ett och annat åk med brädan också såklart.

As far as Cash is NOT king goes, ja, jag kan ju inte säga att jag hittar argument för att bevisa motsatsen. Jag känner mig nästan lite lurad. Åker inte dit på ett enda tramsigt i-landsproblem. På utestället där jag brukar gå, det finns inte direkt ett smörgåsbord av sådana i Västerås, betalar man inträde och garderob i entrén, jag har inte behövt storhandla så jag behövt trassla med kundvagnar som kräver ett mynt i pant och jag är på praktik så jag behöver inte svära åt kaffeautomaten som vägrar acceptera annat än tior. Det kaffet är dessutom skitäckligt. På kontoret har vi en Nespressobryggare, det ni! 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.