Cash is NOT king

Ni har kanske noterat den röda knappen här intill. Det är beviset på att jag är med i VISA’s kampanj som jag berättade om tidigare.

Tanken på att jag från och med i morgon högst troligen kommer ha betydligt fler läsare har gett mig lite bloggångest. Nästan lite writers block.

I alla fall kan jag tänka mig följande ämnen inför de kommande tio dagarna:

- Varför det är bankernas fel att det sker så många värdetransportrån
- Hur VISA kan hjälpa mig att spara pengar
- Inse hur många i-landsproblem jag faktiskt har

Jag kom faktiskt på ett i-landsproblem som jag måste ta tag i redan idag. Jag måste hämta ut mina skor från skomakaren idag för att han inte accepterar kort. Och jag kan under inga omständigheter tänka mig att gå i sneakers i tio dagar. Det funkar för andra men jag känner mig naken och lite kort utan klapprande klackar. Om jag inte hinner hämta ut dem idag får jag helt enkelt hänfalla till gamla beprövade metoder. Att få någon att köpa ut.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.