Friday morning update

Idag bestämde jag mig för att ta ett tidigare tåg bara för att få spendera lite mer tid med Kärleken för vi har knappt sett varandra de senaste dagarna. Tji fick vi för vi möttes av en försening. Bara tio minuter så det är knappt värt att nämna men ändå.

Igår gjorde jag slut med en annan kärlek, kören. Jag hinner inte med den längre så igår fick den tillbaka alla sina grejer. Noter, scenkläder och ett par groteska strassörhängen. Det finns ett café vid övningslokalen med det fiffiga namnet Kafé Koppar. Fast jag tycker inte att de är så fiffiga för de tar ju inte kort. Jag var riktigt kaffesugen så körens president förbarmade sig över mig och betalade min kaffe mot att jag nämnde det här på bloggen. Sagt och gjort. Cash is NOT king!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.