Julklappsracet fortsätter

Idag har jag, VISA-kortet och Kärleken (han hade också sitt VISA-kort med sig) tagit oss en runda på stan för att köpa julklappar. Vi knatade runt bland lite olika butiker men bytet blev skralt. Den rätta stämningen ville inte infinna sig. Först trodde vi båda att det var för att det var grått och regnigt ute men när vi satt och åt lunch insåg vi att det saknades julpynt på gatorna. Ni vet de där girlanderna med ljus som ska hänga över gatorna. Det fanns inte en enda! Vafalls? Är det någon som vet var ljusen tagit vägen eller när de behagas sättas upp? Lämna gärna en kommentar här så vi vet.

Nu ska vi skapa julstämning hemma istället med glögg, lussekatter och nätjulshopping! VISA-kortet kommer att glöda!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.
 • CJ

  Inte för att vara sån, men Göteborg ser sig själva som Sveriges julstad och pyntar upp hela staden och har en sjungande julgran varje kväll och ett stort julbildspel på fasaden av konstmuseét tre gånger om dagen. En sak de faktiskt slår Stockholm på… och definitivt Västerås ;)

 • Lena

  Här kläddes julgranar på hotell igår när jag avlevererade gäster… Och min kära roomie har satt upp julgranskulor på våra väggar :)

 • Heidi

  Myspys! Jag var förbi kontoret igår och hämtade lite julpynt jag lämnat kvar där. Tänkte piffa till i sovrummet!

  Julgranen får vi sätta upp nästa helg, det känns inte som det är dags än.