Monday morning – dag sju utan kontanter

Möttes måndag morgon av NY TID blinkandes på talvan. Dagen började således fint med en liten försening. Det är som det ska vara. Resan gick bra, tåget var som vanligt överfullt för att det enligt SJ är för billigt att åka på Sveriges dyraste tågsträcka. Tillgång och efterfrågan ni vet. Trevlig resa tillönskades vi i alla fall.

När jag kommit fram till Alvik där min praktikplats ligger smet jag in på ICA för att handla lite frukost och rasta VISA-kortet som fick en vilodag igår. Halvvägs genom med en banan insåg jag att det var måndag och därmed gemensam frukost på kontoret! Helnajs! Lade därför kvickt tillbaka bananen och satte av mot kontoret så att de hungriga kollegorna inte skulle komma åt att äta allt det goda! 

Dag sju började alltså utan att jag behövt spendera en endaste e-krona! Ska försöka köpa något senare idag!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.