Not another SJ-inlägg

Eller jo, det är det. SJ fann det för gott att byta tidtabell under helgen. Jag märkte det inte igår eftersom jag tog ett tidigare tåg med Kärleken. Tidtabellsskillnad på det tåget är en minut. Mitt vanliga tåg har blivit tillbakaflyttat åtta minuter. Istället för 30 går det 22. Lite halvirriterad travade jag in till kundservice på stationen för att höra vad som var galet och tanten svarade bara med en axelryckning att vi byter tidtabeller varje år vid Lucia. Jag pendlade inte förra året vid Lucia så jag hade ingen aning men kunde det inte stått två pryoelever typ i fredags morse eller kväll och delat ut nya tabeller till pendlare? Hade de stått där en timme mellan sju och åtta hade man fångat 90% av pendlarna. Service tror jag det kallas. Har ni inte startat upp en hel akademi för att förbättra just det området? 

Det var fler än jag som missade övergången vilket jag märkte när jag vände mig till Waynes Coffee för en styrketår koffein. Ilsket muttrande satt det folk överallt och lapade på sina specialkaffe och tuggade på torra surdegssmörgåsar.

Nog om det. Jag hade egentligen tänkt skriva ett kort, glatt inlägg om vad jag ägnade gårdagskvällen åt. Hade lite julstämning i fingrarna så jag slog in paket. Kärleken erbjöd mig “hundra spänn” om jag slog in hans också. Vi får väl se hur det blir med det. Är inte helt klar med alla inköp än så högen kommer att växa. 

Ikväll ska min praktikplats ha julbord. Jag har förlänats äran att vara med men ingen i festkommittén vill tala om vad vi ska göra. Följdaktligen har jag tagit med mig säkert fem outfits. Skojar bara, det bara två. Fast jag har på seriös fyra par skor med mig. Vi ska vara ute och knata i oländig terräng, jag undrar om det är Gamla Stan de menar…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • Lena

    Vilka fina paket!!! Du kan det där du! Själv skulle jag ha inhandlat ett enda paket och få skickat till låtsas lillasyster i Bahia Feliz… Har jag gjort det? Nä *suck* Hoppas hennes riktiga lillebror är bättre och mindre lat än hennes fejkade storasyster…

  • Heidi

    Tack, tack! Du får väl skicka det nu och skylla på posten ;) Nobody has to know…