Osäkert kort

Kärleken ska få en riktigt fin julklapp av mig men eftersom han läser bloggen kan jag inte tala om vad det är. Man måste köpa den från nätet men av samma skäl som ovanstående kan jag inte heller tala om från vilken site. Det jag kan säga är att den är välkänd, ett stort internationellt företag ligger bakom och de torde ha råd med ordentliga översättare. Ändå blandas de skandinaviska språken hej vilt och ostrukturerat. För en språkpolis gör det lite extra ont i hjärtat men det är inte det som är orosmomentet. Jag menar, om de inte kan få ens en ganska simpel grej som språket rätt, är betalningslösningarna då säkra? Det måste ju vara mycket mer komplicerat än att stava rätt på ett fåtal utrikiska (icke-engelska) ord? 

Det kändes faktiskt ganska olustigt att ge ifrån sig både kortnummer och CVC-kod till den där siten. Hade jag haft tid hade jag ringt och kollat men nu handlade det inte om så enorma summor att jag inte kunde förlora dem. Det märkliga är att jag inte fått ett bekräftelsemail heller. Ska det vara så? Visst luktar det lite skumt?

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • CJ

    Ser framemot den spännande uppföljningen på VISA-temat. Hoppas du vinner! Tufft motstånd i Federley noterade jag i Dagens Media

  • Heidi

    Tack för peppningen! Ska göra mitt bästa!