Rosa pendlande

Efter en tvådagars bloggpaus, välbehövlig för både er och mig, är det åter måndag och man sitter på tåget. Jag valde idag att rappa på lite extra för att kunna åka tåg med Kärleken. Det är vanligtvis väldigt mysigt och vi smågosar lite hela vägen men idag är det lite svidig stämning. Det hela beror mest på att vi har olika syn på logistik. Jag föredrar att sitta längst fram i tåget så att man kommer av först och fort och därmed snabbt kommer vidare i flödet. Kärleken är nöjd med att bara sitta vilket innebär att han gladeligen parkerar sig längst bak eller var han råkar kliva på tåget. Nu sitter vi med varsin laptop och småsurar lite. Ingen rosa stämning alltså.

Vidare kan jag berätta att jag haft svårt att lämna VISA-tävlingen. Betalade take-out med kontanter i helgen och kände mig skyldig. Killen i kassan blinkade inte ens åt att jag räckte fram en Linné och en Lind istället för kortet så jag antar att han är van, den stackarn. 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.