Sabotage och ickependlare

Idag snöar det. Vanligtvis brukar jag vara glad när det händer men just idag betraktar jag det som sabotage. Jag har nämligen ägnat en lång stund åt att stå med armarna i vädret och fixa frillan och att då behöva trycka in nyllet i en luva så att allt jobb varit för gäves, det är tungt. Jag är dessutom extra grinig eftersom jag skippade frukosten för att få det helt perfekt. 

Pendelwise är tåget som vanligt fullt. Sitter bredvid två ickependlare som är typ B (de som reser i grupp) men de uppför sig som typ A (de som reser ensamma) och pratar inte med varandra. De hade dock en viss panik i blicken när de klev på och insåg att det var krig om platserna. Vi har inte kommit så långt på färden ännu så jag vet inte hur de hanterar att komma av tåget. 

Så fort vi kommer fram till stationen ska jag i alla fall slita fram mitt VISA och köpa frukost!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.