Kärlekens gåva

För varje dag som går tackar jag Kärleken för att han gav mig en iPod i julklapp. I can’t emphasize enough hur mycket den har revulotionerat pendlandet och gjort det till en mycket behagligare företeelse. Igår var det tydligen spela-spel-på-mobilen-med-högt-ljud-på-dagen för både på morgonen och kvällen satt det folk och plingade. Tidigare hade jag kokat av ilska men två pluppar i öronen senare kunde jag enkelt koncentrera mig på det jag hade för händerna. 

Idag sitter det två indiska tjejer och skravlar högt på hindi bredvid mig. Jag sitter i en fyrsits med de två indierna och en vanlig medelålders man i jeans, skjorta och kavaj  (säljare skulle jag tippa). Jag har det fint med min dator och iPod men mannen ser faktiskt lite lidande ut. Jag tycker synd om honom. 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.
  • Anonymous

    Man ska ALDRIG underskatta Ipod:ens storhet! Oavsett det gäller i pendlingens värld eller någon annan obskyr värld! Nano forever!
    /DJ

  • Anonymous

    Jag har också upptäckt den enorma glädjen av att kunna stänga ute världen och fokusera på viktiga saker genom att stoppa grejer med härlig musik i öronen.