Sista dagen som pryo

Idag är den sista dagen jag tillbringar på min praktikplats. Nästa gång jag återvänder hit kommer jag att vara anställd och förväntas prestera. Det känns lite läskigt faktiskt.

Skönt är i alla fall att om 20 dagar kommer jag aldrig mer att räkna mig som student. Eller det ska man kanske inte vara så säker på. Jag har ju en tendens att plugga lite strökurser för mitt eget höga nöjes skull. Hade långtgående funderingar på att läsa makroekonomi på distans nu under våren men jag kände att jag inte riktigt mäktade med det just nu. På måndag ska jag sammanstråla med herr Merkaptan för att börja hacka på vår opponentgrupps ex-jobb. Det är rätt bra men det finns säkert sprickor vi kan peta på.

För tillfället sitter jag och laddar mentalt för att springa på lunchen tillsammans med inför-stockholmmaraton-tränande-AD:n J. 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.
  • Merkaptan

    Grattis till jobbet!

  • Heidi

    Tackar! Det känns riktigt bra!