Drama queen

Vår blivande regent Vickan ska visst tillkännage sin förlovning idag. Jag kan inte hjälpa att jag tycker lite synd om huvudpersonen i hela den här cirkusen. När jag var liten ville jag också vara prinsessa men allt ståhej som Viktoria tvingas utstå betackar jag mig för.

Jag vet inte riktigt hur jag ska få det här till ett intressant inlägg för jag är egentligen ganska ointresserad av det. Tidigare idag var det bara förlovningen och semlor på nyheterna. Det är inte mycket mer just nu heller men som Aspelund och Urban tidigare idag upplyste mig om: No news is good news. Har folk tid att engagera sig i det här har det i alla fall inte hänt något stort och dåligt ute i världen!

Snart blir det eftermiddagsfika med just en semla och skid-VM live i datorn!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.