Mora by day

God morgon!

Idag fyller jag, som min bror upplyste mig om, gammal tant. Många kanske inte tycker att 24 är gammalt och det kanske det inte är egentligen men jag känner mig pensionsfärdig. Nästan.

Idag är V-dagen. Magen känns rätt ok but I don’t want to jinx it så jag säger inget mer om den. Mamma vaknade dock med ryggtrassel så kanske jag kan ge henne en match i alla fall! Håll tummarna för mig att magen håller!

Mora by night var inget höjdhopp. Vi gick och la oss tidigt så vi kikade ju inte direkt runt men jag har lite förhoppningar på Mora by day. Solen lyser och det är inte så kallt ute. Vi kan ha vallat fel på några grader med det blir som det blir.

Ute på gården här står det föresten ett gäng bilar med preseningar. Det är biltestare som ska upp till Arvidsjaur eller Arjeplog eller var de där isbanorna nu ligger. Någon som är mer upplyst än mig kan ju tala om vilket det är i kommentarerna nedan. Pappa såg bilarna igår och tror att det är Opel. Vad tror ni? Det är ju lite svårt att se nu med skynket på.dscf0542

I alla fall blir det inga mer postningar förrän efter loppet. Hörs då!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • http://jobbjakten.wordpress.com Rookie Mom

    Är sådär lite lagom efter så dubbelgrattis till genomfört lopp OCH födelsedag!

  • http://heidisnews.wordpress.com Heidi

    Tack så mycket!