Mora by night

Nu är vi i Mora, Kärleken, mamma, pappa och jag.Vi kom upp lagom till att hämta ut våra nummerlappar i mässtälten och där såg vi faktiskt KG himself. Jag har ju ingen kamera på min telefon så att jag kunde visa er but it was him! Det börjar bra det här!

Vi har just precis avslutat vår uppladdningsmiddag nere i restaurangen här på hotellet. Personalen har lite kvar att lära men maten var god. Vi firade lite också. Jag fyller nämligen år imorgon. Eftersom vi har lite att uträtta så fick jag en födelsedagspresent av päronen redan ikväll.dsc00021_2 En ny snygg mössa fanns i paketet. Nu blir jag snabb i spåret imorgon!

Wish me luck!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.
  • http://www.annikasberatelse.blogspot.com Annika

    Lycka till och massa grattis i förskott!! puss o kram