Reporting live från Enköpings utkanter

God morgon!

Idag rapporterar vi live från Enköping där tåget står still utanför stationen. Vi har kört på en älg och för en stund sedan efterlyste personalen hjälp från passagerare som kunde hjälpa dem att dra loss den. Expeditionen gick genom tåget alldeles nyss och det var sex-sju herrar med pondus som anmält sig frivilliga. Frågan är om det är någonting kvar av älgen överhuvudtaget. Jag är inte överdrivet sugen på att se hur det ser ut faktiskt.

Jag hade skrivit om dagens pendling hur som helst för tåget var sent redan till att börja med. Dessutom kom de med endast ett tågset vilket innebär att det är väldigt trångt. Några som skulle direkt till Stockholm C tog en ersättningsbuss från Västerås men jag ska ju hoppa av tidigare idag så det var inte an option for me. Nu sitter jag fint beläget ovanpå bagagehyllan och dinglar med benen. 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.