Uppladdning inför Vasaloppet

Kolhydratladdningen började redan igår. Pastamoffningen vet inga gränser och jag har gått upp 400g i vikt sedan igår kväll. Enbart på grund av kolhydraterna. Kärleken bara skrattar åt mig och säger att jag bundit vätska och att det är bra för att jag ska förbränna energin imorgon i loppet men jag vet inte. Jag ser vad jag ser när jag kliver upp på vågen. Det går åt helt fel håll.

j230i_product_quality_image_1Idag bär det av mot Mora och jag ska försöka rapportera därifrån. Jag har fortfarande en riktigt crappy telefon så jag kan inte på ett vettigt sätt blogga från mobilen. Liverapporteringen från själva loppet blir därför lidande. Jag ska försöka referera så gott jag kan efteråt.

Vad är målet då? Ja, först och främst att ta sig i mål. Magen samarbetar fortfarande inte så jag har tyvärr fått ge upp alla ambitioner på att på allvar kunna ge min kära mamma en match. Däremot vet jag att KG Bergström ska åka samma lopp. Han satsar på en timme per mil och det tänker jag försöka slå. Det är ju alltid roligare att slå en kändis!

KG Bergström på röda mattan på Idrottsgalan 2008

KG Bergström på röda mattan på Idrottsgalan 2008

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • http://kristinaosophia.wordpress.com Livet runt 30…5

    Lycka till! Jag hade gärna deltagit men det verkar som att Chanel bara har outfits för utförsåkning så jag får stå över. http://www.thefashionrow.com/images/547.jpg

  • Pingback: Mora by night « Heidi’s News

  • Pingback: Skejtvasan - så var det « Heidi’s News

  • http://www.lopt.pp.se/vasaloppet.php Träna inför Vasaloppet

    Jag har skrivit ner några tips och träningsråd inför en svensk klassiker. Man lär sig mycket första gången på hur man bör lägga upp tex Lidingöloppet både hur man bör träna men även utrustning.