Vasaloppet hotat

Jag läste någonstans att det finns vissa saker man inte ska blogga om eftersom, om de kom vissa individer till kännedom, kunde sabotera för ens framtid. En av dessa saker var sjukdomar eftersom nutida och framtida arbetsgivare kunde läsa och då omedelbart skulle se kostnader för sjuklön och produktionsbortfall flashandes förbi sina ögon.

Efter noga övervägande bestämde jag mig för att högaktningsfullt ignorera rådet och publicera en post innehållande just sjukdomar. Just den här sjukdomen påverkar nämligen ingen annan än mig själv och Kärleken som måste stå ut med att jag gnäller en del. Som rubriken antyder är Vasaloppet på fredag hotat på grund av sjukdom. Jag har, igen, drabbats av magkatarr (at least, that’s what I think it is). Det innebär att jag mår bra så länge jag inte äter eller skyndar/stressar mig. De som känner mig vet att jag gillar mat och därmed inte kan avstå det. Kenya-dieten är ändå inte bra för en och man blir ganska grinig om man inte äter. De vet också att jag inte kan låta bli att stressa eftersom jag är en tidsoptimist som alltid måste springa för att hinna med tåget (det kanske man inte heller ska outa till framtida arbetsgivare, eller?).

Hur som helst, eftersom min mage inte fungerar kan jag inte träna. Har inte kunnat på två veckor ungefär. Och loppet är på fredag. Det ser inte så bra ut. Min bäste vän Omeprazol verkar heller inte ställa upp helhjärtat så vi får se hur det blir. Men, som den norrman jag är ska jag starta. Man föddes ju inte med skidor på benen för ingenting.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • http://merkaptan.wordpress.com merkaptan

    Det är verkligen inte roligt att höra tjejen. Men du är ju en fighter, så jag hoppas verkligen att du står där med skidor på fötterna till slut. Kom att tänka på när jag läste din post att jag för många år sedan såg en norsk kortfilm som jag gillade skarpt. Den hette “Född utan skidor”. Den var bra!