From good to bad

Jag kände mig så himla duktig. Jag käkade massa frukt till mellanmål, jag och MaratonAD:n tog en löptur på lunchen, jag åt en nyttig lunch och drack bara vatten hela eftermiddagen. Strax innan tre höll jag på att somna men det var ok för att jag hade varit nyttig.

På fikarasten när jag lyxat till det med en chailatte (en riktig, ingen syrupblandning) kommer vår kontorsängel med en stor skål godis. Kan man stå emot då? När varenda fiber i kroppen skriker efter socker och all frukt som finns kvar är mjöliga äpplen? Givetvis inte. Blir nog ingen nedgång till imorgon bitti heller. Hade för övrigt gått upp 300 g från igår så jag har 700 att gå ner till imorgon. Låter det sunt? Inte det minsta.

Träffade för övrigt en gammal vän igår. Vi har inte setts på säkert fem år men det kändes fullt naturligt att bara pladdra som om vi inte gjort annat. Jag höll på att missa tåget för att det var så trevligt att bara snacka. Ikväll blir det återförening av ex-jobbsgruppen. Vi ska slutligen försöka få det klart för tryck. Wish us luck!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • http://lambima.blogg.se Lena

    Men sötnos, inte väga varje dag. Det ger inget. Bestäm dig att på måndag eller liknande ska de där grammen vara borta och sätt hänglås på vågen till dess :)

  • http://heidisnews.wordpress.com Heidi

    Klart man ska väga varje dag. Annars vet man ju inte hur mycket det man ätit under dagen har vägt. Plus/minus ett par toalettbesök då…