Naturskämt

OK, vad hände? Var inte vi överens om att det var vår nu? Naturen är allt en riktig skojare. Bilden nedan är från Vasaparken på väg hem från tåget nu på kvällen.dsc00006

Idag har jag för övrigt varit på Social Media Lunch Club-lunch. Vi hängde på Lebanon Meze Lounge och trendspanade sociala medier. Det var intressant att höra andras vinklingar på saker och ting. Dock var de andra uppriktigt förvånade att se reklamare i samlingen. Det hör tydligen inte till vanligheterna att vi dyker upp. Det ska jag ändra på!

Trendspaningarna sändes live via Bambuser. Det är lite Blair Witch Project över det hela men det kan vara kul att se om man är intresserade av sociala medier. Mitt blonda lilla huvud syns skymta förbi ett par gånger!

Del 1

Del 2

(Jag har förgäves försökt få in en embedded player på klippen men det vill sig bara inte. Klicka på länkarna så kommer ni rätt.)

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • Hanna

    Jag såg dig allt! Tycker definitivt det är dags för mer nutidsspaning för pr-folk, forsätt så!