Sommartid är idioti

Jag hade tänkt att vi skulle ha en lång diskussion om det här idiotiska påfundet sommartid. Dessvärre har det nu blivit för sent på kvällen redan för att jag ska kunna lägga någon riktig energi på att skriva ett väl genomtänkt och formulerat inlägg. Därför tänker jag fatta mig kort. Nu är klockan ganska precis 23:07 fast den egentligen är 22:07. Det innebär att jag borde ha sovit för en timme sedan men det är omöjligt eftersom min kropp då var fast besluten att klockan var 21:07. Så tidigt har jag inte gått och lagt mig sedan jag var, säg, 10. När klockan sedan ringer imorgon kommer hon att vara 04:30 istället för 05:30 som bara det i sig är en helt galen tid att gå upp på dygnet.

Kärleken och jag har diskuterat saken till leda. En ljus timme hit eller dit på kvällen gör ingen skillnad på sommaren. Men det tycker han. Jag vet bara att min kropp inte är gjort för sommartid. Jag går på normaltid. Det hörs faktiskt redan på namnet att normaltid är det som borde gälla. Sommartid är alltså abnormaltid.

Det här blev rätt långt ändå. Och svamligt, jag vet. Ingen bild orkar jag leta rätt på heller. Återkommer med en uppdatering senare. Nu måste jag sova på riktigt. God natt.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.