The power of yoga

Jag var alltså iväg till World Class på lunchen för att genomgå ett provpass och valet föll på Power Yoga för att jag aldrig testat det tidigare. Så här efteråt kan jag väl tycka att det var ganska skönt. Man andades, stod på tå, sträckte armarna i vädret och andades lite till. Så mycket power och träning tyckte jag väl däremot inte att det var. Fast jag gjorde en liten kändisspaning. I samma klass, alldeles bredvid mig, fanns Renee Nyberg. Hon var rätt duktig faktiskt.

dscf0600Så här på eftermiddagen okynnesäter jag Ikano-kolor vilket närmast kan beskrivas som Ingvar Kamprads version av Marianne. Lite sämre, mycket billigare men fullt funktionsdugliga.

För att kompensera de stackars gaddarna för allt socker varvar jag med Flourtabletter.dscf0616

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.