Vardagskärlek

Jag älskar Kärleken och vi har det helt fantastiskt tillsammans men idag hade vi det lite svårt med kommunikationen. Jag hade glömt slå av kontorsprofilen på mobilen sä därför hörde jag inte att han ringde. Det resulterade i att båda gick och handlade efter jobbet och det är bara att konstatera att vi båda pay attention to vad den andra behöver och vad vårt gemensamma hushåll behöver.

Vi har således närmare tio liter minimjölk, två nästan likadana bröd, deodorant för ett halvår och toalettpapper för åtminstone tre riktigt bra fester. Det är vardagskärlek på riktigt.

Idag hade jag också stora planer på att inviga de nya snabba löparskorna men fjollenpollenet gjorde att jag valde att stanna inne idag. TV:n kan ha haft lite att göra med det hela också… Jag måste verkligen ta mig själv i kragen. Jag hade ju inte direkt en superaktiv helg heller. Åkte bara en kort krampaktig skidtur i lördags. Inte ens i närheten av motion egentligen. Jag var mest ilsken på det dåliga föret.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.