Värmeproblem

Jag har alltid varit en fryslort. Det är mig man hittar i dunjacka och långkalsonger långt ut på våren och vintertid knappt synbar under polarexpeditionskläder men nu har min inre termostat gått bananas. Jag är jättevarm hela tiden! Idag skulle jag gå på stan på lunchen. Hade inte på mig mer än vanligt, faktiskt färre lager än jag brukar ha för det är ju runt nollan ute. Jag höll på att krevera inne i butikerna. Det var så varmt. Det slutade med att jag fick gå tillbaka till kontoret utan jacka. I mars! It’s never been heard of!

Strange and probably evil forces are at work here.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.
 • http://kristinaosophia.wordpress.com Livet runt 30…5

  Welcome to my world! Fast jag kan ju alltid relatera till amning eller ett analkande klimakterium (hope not). Du kan du ju åtminstone vänta i minst tio år på som anledning ;-)

 • http://www.annikasberatelse.blogspot.com Annika

  Det där har hänt mig med! Jag har varit den som fryst och gömt mig i lager av kläder och helt plötsligt har det blivit som en värmebölja inombords.. Jag tror det är hormoner som spökar, så nån typ av klimakterium går vi igenom..:(

 • http://heidisnews.wordpress.com Heidi

  Även om jag nyss blev lite äldre känns det långt kvar till klimakteriet. Och ammar någon tror jag inte att jag gör så jag vet inte vad det kan vara. Vårkänslor kanske.

 • http://lambima.blogg.se Lena

  Läsa är så tråkigt, så jag utmanade dig på en sak i min blogg istället… hmm.. ja :P

 • http://heidisnews.wordpress.com Heidi

  Lena, jaså det gjorde du. Då får jag väl ta reda på vad det var då!