Bra service på flyget

Jag satt och läste ett inlägg från Brand-Man där han reder ut vad som egentligen ligger bakom den uppfattade känslan av god service. Eftersom jag varit reseledare vet jag att det är svårt att ge god service till någon som bestämt sig för att hitta fel på saker eller helt enkelt vaknat på fel sida. Det är också svårt att ge god service till någon som har en bestämd uppfattning om vad det innebär och som inte kommunicerar vad han eller hon vill ha. Ibland är det helt enkelt omöjligt att göra någon nöjd.

Det jag också vet är att reseledaryrket går ut på att lära sig manualer och standardsvar på saker och ting. Det finns sällan rum för verklig kreativitet eftersom ledningen (som författat manualerna) gärna ser att de används.

Brand-Man la upp en video som jag bara måste dela med mig av. Jag är övertygad om att våra gäster hade tyckte det vore jättekul om de mötts på transferbussen av något liknande:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fiVcnJ5iLqs&hl=sv&fs=1&rel=0]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.