Caminando entre icke-pendlare

Titeln anspelar på dokumentärer i typen “Mitt i naturen” men på spanska efter en film jag och min spanska kompis gjorde till en filmfestival i Las Palmas. Den handlade om den speciella arten människor Homo Turistus. I ett par veckor åkte vi runt och filmade turister vid olika tidpunkter och aktiviteter och det hela klippte vi ihop till en totalt oseriös filmsnutt som hette “Caminando entre guiris” som betyder typ vandra med turister.[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gavroZt0-pE&hl=sv&fs=1&rel=0]

Idag ska vi vandra med icke-pendlare. Jag vet att det är lördag idag och att jag borde befinna mig långt från tåg men jag är på väg till en annan stad idag för att fira en god väns födelsedag. I vagnen har jag fått sällskap av ett helt gäng icke-pendlare typ B (Det här inlägget är från min gamla blogg men de har av någon anledning inte exporterats till den här nya). Det är någon slags idrottande förening som skickat klubbens alla kids på tävling.  De små söta i tolvårsåldern sitter fint stilla och pratar lågmält med varandra. De lite äldre huliganerna håller låda på en betydligt högre ljudnivå.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.
  • http://eva.blogg.se Eva Eriksson

    ville bara visa att jag varit inne här =) så hej hej =) och ha en bra helg!!