Kontorsflärd och glass

Vår kontorsängel, Hella, har varit på semester i två veckor. Hon for iväg till Mexico och vi alla var naturligtvis gröna i ansiktet av avund men vi vinkade artigt och stramt leende farväl när hon åkte.

dsc000151Nu är hon tillbaka och har genast börjat sprida sitt angel dust. Hon hade köpt fina armband till oss allihop. Jag fick ett riktigt sommarfint med snäckskal.

Sen vill jag tipsa alla som befinner sig i Stockholm, Linköping och/eller Malmö idag mellan 12 och 16. Ben & Jerry’s har Free Cone Day! Det betyder som namnet antyder att man får en gratis strut om man tassar dit. Läs mer om exakt var du ska gå här!

Allra sist vill jag säga grattis till Karin som fyller år idag!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.