Cirkus är coolt igen

Idag ligger jag hemma med en ordentlig förkylning och för att inte sprida den vidare till kollgorna jobbar jag hemifrån sängen idag. Förkylning är för övrigt den fånigaste sjukdomen för att den, på ett så löjligt sätt, totalt lamslår en och regresserar en till ett kolli.

För att gå vidare var jag och Kärleken på ett litet mingel igår efter jobbet. En av Västerås bästa restauranger, Frank, har öppnat en bar också. Cirkus. Den har en riktigt häftig inredning och serverar en barmeny som är som små apetitretare från restaurangen. Om ni är i stan, gå dit. I alla fall, Kärlekens och min frisörsalong, Color, (alltså, vi är inte frisörer men vi klipper oss på samma ställe) hade ett litet mingel där igår. Väldigt trevligt och väldigt god mat. Bland annat åt vi en fantastisk lammrostbiff och en pannacotta som jag skulle kunna leva på resten av mitt liv. Maten kommer också trevligt presenterad i glaskonservburkar.DSC00104

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.