Den första dagen på 20 veckor

Idag började mitt 20-veckors träningsprogram. Jag har satt upp som mål att jag ska kunna springa en halvmara på 1:45. För att klara det har jag hittat ett träningsprogram på nätet anpassat för att göra just det och idag var alltså första dagen. Egentligen skulle jag börjat redan igår men då hade jag inte tid så det blev idag istället för att inte skjuta upp det ytterligare en vecka.

Den här veckan ska jag alltså:

Tisdag (onsdag): springa lätt distanslöpning i 40 minuter och det ska ta mig ungefär 7 km bort. Check!

Torsdag: samma som ovan men det här passet kommer jag nog hoppa över för att inte överbelasta kroppen redan första veckan

Fredag: lätt distanslöpning i 30 minuter och styrka 15 min

Söndag: medelhård distanslöpning i 30 min och då ska jag komma ungefär 6 km

Den som vill haka på och köra med mig, virtuellt eller irl får gärna göra det! Det är roligare när man är flera som kör tillsammans!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.
  • http://sarainthecity.blogg.se sara

    Lycka till med ditt mål, det kommer säkert gå jätte bra. Go for it!