Om att samsas om utrymmet

Jag är arbetar hemma idag också eftersom förkylningen från i fredags inte alls gav sig bara för att jag stannade hemma och arbetade från sängen. Feber i tre dagar och nu en röst som passar den värsta rökaren med a hint of whiskey.

DSC00113Nog om det. Jag sitter hemma som sagt och tyckte att jag hittat den absolut bästa platsen att jobba. Efter den explosivt varma helgen är lägenheten väldigt varm så jag bestämde mig för att balkongen skulle vara en bra lösning. Visst ser det trevligt ut?

DSC00114However, det fanns ett par problem med planen. Hantverkarna som fixar med grannens golv tyckte det samma. De har ställt upp någon slags helvetesmaskin här utanför fast just nu verkar de ha lite problem med att få igång den. De springer runt och letar efter ett eluttag. Men som vanligt innan arbete måste hantverkare vila. Vilken tur att vi hade ett bord och lite stolar då, utposterade för just detta ändamål.DSC00115

Som om inte hantverkarnas dån räcker så tyckte vårt lokala sophämtarbolag att det var ett strålande tillfälle att backa in på gården och tömma allas sopor. Det i sig är ju rätt trevligt att de gör, man vill ju inte ha en soptipp mitt framför huset men var det tvungna att göra det just idag?DSC00117

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • http://jasminofriends.blogg.se Malin

    Verkilgen komiskt :) Hos mig är det hantverkare hos grannen men de är så tysta o snälla :) O idag springer de omkring med bar överkropp :)