Flytta eller inte?

Idag är en spännande dag. En mäklare kommer att komma på besök och kika på vår lägenhet. Det är med blandade känslor vi tar emot henne (eller Kärleken gör det, jag är ju på jobbet…) för även om vi spenderar fyra timmar om dagen på resande fot och det kostar en mindre förmögenhet att pendla till och från Stockholm så trivs vi otroligt bra i vår sekelskiftestrea som Kärleken omsorgsfullt lagt ner ett par tusen timmar på att renovera. Ingenting av det vi tittat på i Stockholm hittills har kommit i närheten av att vara så bra som det vi har idag.

Det är många saker som talar för att flytta men, och det trodde jag faktiskt inte, det finns nästan lika många skäl att stanna. För talar tidsbesparing, kostnadsbesparing, jobb, större stad med mer liv och nya möjligheter. Mot talar närhet till familj, träning, vännerna och framför allt lägenheten. Vi får se vad hon säger, mäklaren. Kanske värderar hon den så högt att vi inte kan motstå att sälja den.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • Karin

    hade också varit tveksam till att sälja lägenheten om den hade varit min… den är väldigt fin.