Hösten är här

Då har man börjat jobba igen och tågåkandet imorse gick smidigt. Det sved visserligen i hela kroppen när jag skulle gå upp och varenda fiber stretade emot när jag vandrade ner till stationen men tåget avgick och ankom i tid och när det gäller SJ kan man ju inte begära mer faktiskt.

Det är, om ni inte lagt märke till det, höst nu. Det spelar ingen roll att augusti kan vara jättevarm och fin, det är höst. Det känns i luften. Det doftar annorlunda, morgonluften är sval på ett lite råare sätt, allt det gröna har övergått i en mörkare färg och växer inte längre med rasande fart. Min allmäna känsla i kroppen är att det är dags att kavla upp ärmarna och börja arbeta. Hösten är inte tiden för nystart utan det är tiden för ta tag i saker. Förvalta och driva vidare det man har dragit igång tidigare på året.

För att gå över till lite trivialare saker så såg jag en look-a-like till Kevin Sorbo (han som spelade Hercules i den där serien på TV. Ni vet den där alla killar har läderbrallor och tjejerna läderbikinis.) på ICA i Alvik nu på morgonen. Den svenske varianten var lite tanigare och busschaufför men de var väldigt lika. Seså, intresseklubben. Anteckna!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.