Hungrig eller inte?

Magkatarr gör att man får ett konstigt förhållande till mat. Den första reflexen man får när magen börjar svida är att stoppa mat i den för att man tror att man gått och blivit vrålhungrig. När det inte hjälper låter man bli att äta och blir istället jättehungrig fast det märker man inte eftersom magen redan gjorde ont. Då får man i sig för lite energi och blir trött och grinig istället. Till slut vet man inte om man är hungrig eller inte när magen börjar säga ifrån. Det kan ju antingen var en liten katarrattack eller att man är jättehungrig. Således får man nästan göra som Skalman: äta efter klockan. Och just nu säger den frukost!

Bilden hämtad från: http://www.ccs-se.com/images/Bamse/Skalman.gif

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.