Jogging 04:30

Imorse när klockan ringde 04:30 var jag inte säker på om jag skulle orka. Jag tittade på termometern som visade strax över 12 grader och det såg allmänt obehagligt ut ute. Slutligen gned jag sömnen och sminkresterna ur ögonen och drog på mig tightsen, pulsklockan, träningströja, löpardojor och mina ständigt uppmuntrande kompisar i artisteliten i iPoden och klev ut genom dörren. Endast haren som bor i dungen vid Fryxellska skolan var vaken och tittade på mig som för att fråga vad 17 jag höll på med. Jag frågade mig själv det ett antal gånger faktiskt.

Men artisteliten peppade och jag började jogga. Det var en fantastisk morgon! Jag sprang helt ensam nere vid Mälaren som helt spegelblank reflekterade soluppgången. En lastbåt gled tyst över vattnet utan att lämna vågor. Det var magiskt. Jag skulle kunna gå upp lika tidigt varje morgon om jag fick se samma vy. Knäppte av några bilder:

DSC00282DSC00283DSC00288

DSC00289

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • DJ

    …04:30? Det imponerar t.o.m. på en inbiten träningshingst som jag själv!….

  • http://eva.blogg.se Eva

    Jag är grymt imonerad. fan vad skönt!!