Kräftor med släkten

Som jag sa i fredags har jag och Kärleken haft långväga, utrikes gäster i helgen. Mina kusiner kom hit från Oslo för att ta del av en av de svenskaste traditionerna; Kräftskivan. Förutom att pilla med kräftor och dricka nubbe har jag visat dem världsmetropolen Västerås som faktiskt visade sig från sin bästa sida. Det har varit strålande väder hela helgen och vi har hunnit med shopping (den obligatoriska turen till Systemet), trevligt restaurangbesök och ett dopp i Mälaren. De testade också Västerås nattliv med min bror som guide. In alles en lyckad och trevlig helg!

Min ena kusins man hade precis köpt en ny kamera så det knipsades vilt hela helgen. Här är ett urval bilder!IMG_0330IMG_0362IMG_0361IMG_0370IMG_0371IMG_0451

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • http://gaspedal.blogg.se Sofia [gaspedal.blogg.se]

    mums vad gott med kräftor!