Måndagsöverraskning

Jag möttes av en positiv överraskning på stationen imorse. Tågen har börjat gå på hyfsade tider igen efter semestern! Tänk att man kan bli så glad för så lite. Nästa vecka byter SJ dock tabell helt och hållet så vi får väl se om det stuvas om massor.

Idag var det hysteriskt jobbigt att gå upp. Mycket värre än förra måndagen. Kärleken gjorde förstås allt lättare genom att gosa ned sig ordentligt i kuddarna och le förnöjt. Han är ledig en dag till för han vill inte börja på en måndag. Nu sitter jag lätt omtöcknad på kontoret och undrar var jag ska hämta energi ifrån. Vi provar med en latte så får vi se om det hjälper.

DSC00273

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.
  • http://knaada.com Knaada

    Den latten ser ut att kunna hjälpa. Själv lyckades jag bara brygga en sur kopp kaffe.

  • http://gaspedal.blogg.se Sofia [gaspedal.blogg.se]

    mums vad gott med latte!

    svar: tack så mycket, vad kul att du tycker det, verkligen :)