Walk a mile in my shoes

Jag har fina, nya skor som jag tänkte skulle tjänstgöra resten av sommaren och nästa vår. Föga anade jag att det var tortyrredskap jag lade ut 1000 spänn på. De äter mina hälar. Expediten, som självklart vädrade kreditkort när jag frågade, lallade på om att läder töjer sig och det kommer bli så bra. Jag var osäker och provade faktiskt en storlek större men de var som pråmar på fötterna. Kärleken sa också att läderskor töjer sig och det gör de väl men tiden fram tills att de blivit den där kvarts storleken större är överjävlig.

Jag hade mina aningar när jag stod i affären. I don’t go well with dyra skor. De är alltid värst av någon anledning men jag hade liksom inget val när jag stod där. De var helt enkelt för fina och mina gamla trotjänare svek mig genom att falla i bitar. I just had to have them så nu är det bara att härda ut. Och jag vet att ni har det på tungan, Compeed, men det har inte funkat så bra för mig tidigare. Dessutom hade jag inte tillgång till det när skavsåren uppkom första gången. Då hade jag Leukoplast och Salvequicks imitation av Compeed. Leukoplast och jag går way back, jag har alltid en rulle i handväskan, så det provade jag först men utan resultat. Sedan satte jag på Salvequick och de ramlade av. Nu har jag klisterrester i skorna vilket gör att alla försök till lindrande förband dras bort av varje steg. Tröstlöst.DSC00262

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.
 • http://josefinaljus.webblogg.se josefina

  Mysig blogg =)

 • http://www.lindhekepp.blogspot.com Lisette

  jag har problem med skin skor. Jag fixar inte det, men jag fick ett tips av min mamma. Att gå ut dom här hemma innan jag börjar gå ut med dem.

  Hon sa att jag skulle ta fuktiga striumpor. Tunna och fuktiga strumpor. ta på mig strumporna och skorna tillsammans och vandra runt lite. Det hjälper så det töjer lite.

  Det har hjälpt mig faktiskt och jag har gett tipset till flera och de återkommer alltid med att det funkar. :) Testa och se!

 • http://heidisnews.wordpress.com Heidi

  Tack för tipset, Lisette! Jag har kommenterat på din blogg också.

  /Heidi