Doing your own thing

Jag ska inte gå modeblogg på er men i Västerås finns det en klädkod som man bör följa om man inte ska vara helt ute. Som tjej ska du ha smala jeans, lång t-shirt och svart midjekort skinnjacka. Det är så tråkigt! Varenda kotte ser precis likadan ut! Därför blir jag glad när folk gör sin egen grej och gör något helt annorlunda.

När jag och Kärleken var på ICA för att handla kommer två coola girls som verkligen tar klivet bort från Gina/H&M/NewYorker/VeroModa/insert store here. De körde en doll-stil som ursprungligen kommer från Japan. Jag vet inte vad den kallas men det kanske tjejerna kan fylla i, i kommentarerna. Mitt i villervallan glömde jag fråga vad de hette också men här är de:

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.
 • http://utvbloggen.se jonas02

  Jag gillar’t!

 • Panino

  Stilen du tänker på är antagligen lolita? Iaf, vi var inte riktigt det, min kompis hade en maid klänning(som också ingår i vissa japanska klädstilar, typ.) och jag hade mest tagit inspiration från lolita och sen sytt en egen klänning, plus lite kaninöron och annat krimskrams~

  Man blir verkligen jätteglad av att du har en så himla positiv inställning till dessa stilar :D Kan säga att det finns många som INTE har det, och man får en del tråkiga kommentarer, tyvärr…

 • louise

  det var konvent på g