Mycket kort avhandlat

Biblioteket

Biblioteket

Det har varit dåligt med uppdateringar här, jag vet. Det har bara inte funnits tid till att sitta ned, samla tankarna och skriva något vettigt. Jag jar varit sysselsatt med massa jobb och pyssel med lägenheten som vi håller på att sälja. I söndags stod jag i fem timmar och putsade fönster, kröp längs golvet och torkade lister medan Kärleken fixade med trösklar och skruvade fast dörrhandtag m.m. Allt som allt städade vi i 8-9 timmar men fint blev det!

Allt det jag nämnde i en tidigare post som jag ville skriva om har nu blivit helt inaktuellt men jag vill ändå inte låta det passera okommenterat. Här följer därmed allt i punktform:

• Om SJs nya biljettpolicy att alla biljetter ska vara personliga vill jag säga att det endast är ett sätt att rå om sin affär. Det är inte i kundernas best intrest som man vill stävja andrahandshandeln på Blocket utan för att fler ska tvingas köpa dyra biljetter till normalpris. En till som tycker att det är bakvänt är Per Gudmundson som skriver om urspårad jakt på biljetter på Svd.

Jan Guillou är en hycklare som tycker att endast journalister ska ha rätt att ifrågasätta omvärlden. Och då helst i en tidning eftersom “på nätet kan vilken dåre som helst skriva vad som helst“. Sedan ber han journalister som frågar honom om vad som egentligen hände mellan honom och Peter Bratt efter IB-affären att dra åt skogen eftersom journalister tycker att det är kul att elda på konflikter.

• Jag är utled på alla artiklar om svininfluensan. Vi fattade första gången det skrevs om den. Den är inte smittsammare än vanlig flunsa men om många slås ut samtidigt får vi problem. Enough! Att det är svårt att få besked om man ringer sjukvården behöver inte slås ut på ett helt uppslag i tidningen, det har ALLTID varit svårt att få något vettigt ut av sjukvården.

Ja, det var det for now.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • DJ

    Jan Guillou är också en av Sveriges främsta & vassaste författare. Jag tror du glömde nämna det i ditt blogginlägg……
    /DJ

  • http://heidisnews.wordpress.com Heidi

    Hmm, njae. Jag vet inte om jag tycker det. Han har skrivit några böcker som är jättebra och några som är mer tveksamma. I min värld är han mest förknippad med sina sentida utbrott på bloggare.