Voddler – Framtiden?

Jag har massor jag vill skriva om  just nu. Det finns en uppsjö av ämnen som jag skulle vilja debattera. Exempelvis SJs galna biljettidé, Guillous senaste tramsbok, överflödet av panikartiklar om svininfluensan; det finns mycket att välja på. Och det kommer. Förhoppningsvis innan det blir inaktuellt också…

Idag vill jag dock prata Voddler. Voddler är det nya krångliga namnet som du måste lära dig. Det är en tjänst för streamad film och serier. Ungefär som Spotify. Just nu ligger en Beta-version ute för testning och halva världen håller på att bli galna över att få en invite. De lyckosamma få som fått en säger att tjänsten är fantastisk. En bloggare som faktiskt fått testa före alla andra och dessutom fått 10 invites att lotta ut är bloggen Din IT-kunskap där Manou delar med sig av alla sina tips och tricks om datorer. Lyckosamma är de få som får lägga vantarna på dem. Ännu lyckosammare är Bredbandsbolagets kunder som har möjlighet att få en invite genom dem.

Jag vill verkligen slå ett slag för både Spotify och Voddler. De är framtiden inom musik- och filmindustrin och alla de stora jättarna gör bäst i att haka på och utveckla den här typen av tjänster istället för att bakåtsträvande ägna sig åt att jaga småskaliga fildelare. Om tjänsterna blir bättre blir allt fler villiga att betala för det. Det är nu de har chansen att vända trenden och faktiskt börja tjäna pengar igen. Och bara tänk på all goodwill de skulle få.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • Pingback: Mycket kort avhandlat « Heidi’s News

  • http://klappmongo.blogsite.org Warmedal

    Har fått nöjet att få en invite till Voddler via Bredbandsbolaget.. Tycker det fungerar bra förutom navigationen än så länge som bara fungerar med tangentbordet, Blir bättre om man kan använda musen för att navigera i menyn.