Om att dela

Jag har länge haft känslan av att jag lever i en bubbla. Ett slags kollektiv som slarvigt fått namnet sociala medier. Jag känner det som att alla jag möter “därinne” lever i en slags “hive”, ett kluster. Det är verkligen ingenting fel med det, snarare tvärtom. Det är en slags motrörelse till hur världen är uppbyggd och det som driver oss är viljan att dela. Vi lever uttrycket “Delad glädje är dubbel glädje”.

Därför blir jag ledsen när någon annan i Bubblan är ledsen. Trots att jag inte egentligen känner personen ifråga. Tidigare idag landade ett inlägg i min rss-läsare och jag blev jätteledsen för hans skull. Jag länkar, med viss tveksamhet eftersom jag inte vill göra hans smärta större, och ni kan läsa hans blogginlägg här.

Jag är ledsen, Tdh.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.
  • http://tdh.se Thord Daniel Hedengren

    Tack så mycket för dina vänliga ord. De uppskattas!