Värdet på sociala medier

Den stora diskussionen här är var tjänar man pengar på sociala medier. Hur påverkar sociala medier the bottom line?

Den stora posten är på service och support. En av talarna, Natasha Saxberg, påpekade så klokt att de flesta företag har support på sina hemsidor men kunderna kommer inte till hemsidorna för att klaga eller skriva av sig frustration. De går till sitt nätverk och trumpetar ut det där. Om man då som företag kan bemöta frustrationen och klagomålen på plats kommer det också att ge resonans i kundens nätverk. Två flugor på smällen: du löser din befintliga kunds problem och förhoppningsvis har du kvar en trogen kund ett tag framöver samtidigt som du sprider goodwill i kundens nätverk. På det sättet kan du få fler kunder.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.