Julfriden sänker sig…

Julfriden sänker sig i takt med att snön faller…

Nej, det gör den ju inte. Julpaniken når ständigt oanade höjder och jag har inte hunnit (eller ens kommit på) alla julklappar, jag har inte hunnit läsa allt bra som flitiga skribenter plitat ned i readern (förnärvarande 315 olästa inlägg), inte hunnit skrivit ned allt jag tänkt på om vad som händer i omvärlden och med sociala medier, inte skrivit om allt tågtrassel SJ utsatt mig för och jag känner att det måste gå att ordna folkomröstning om ytterligare timmar på dygnet. Fast, ska sägas, jag känner mig inte särskilt stressad. Tvärtom faktiskt. Jag känner mig full av energi och det är nog kanske därför jag inte satt mig ned framför datorn mer och läst och skrivit på ett tag. Jag har varit fullt aktiverad i mitt analoga liv.

Jag har åkt skidor, busat och gosat med hund och sambo, hängt med lillbrorsan och päronen och liksom bara prioriterat bort allt vad bloggande och bloggläsande heter. Så, sorry bubblan, jag har varit tråkig den senaste tiden. I alla fall från er point of view men jag lovar bot och bättring!

This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.