Kommentarer från årets Vasalopp

Måste ju också passa på och tala om att jag även i år åkte Skejtvasan och i år med betydligt bättre flås och teknik än förra året. Det syntes på tiden: 18 minuter bättre! Jag är ganska stolt över mig själv faktiskt trots ett litet missöde med en knäckt stav och några förlorade minuter.

En annan sak jag måste kommentera är Mora Hotell. Det är helt överjävligt, ursäkta franskan, som de håller på. För det första höjer de priserna under vasaloppsveckan med ett par hundra procent. En natt i dubbelrum för mig och Kärleken kostade 2500 kr. Man kan bo ganska bra för de pengarna någon annanstans men jag fattar de ekonomiska begreppen supply and demand så det är egentligen inget konstigt. Det som är konstigt är att man förmodligen får SÄMRE service för det HÖGRE priset. Jag vägrar tro att de städar så dåligt, serverar kall mat och har trasiga TV-apparater i vanliga fall. Fast det värsta är, och här blir det skämskudde på oss, att det var precis likadant förra året. Och vi gick i samma fälla en gång till… Hur dumma är inte vi?

Hittade ett litet citat från deras hemsida: “Best Western Mora Hotell & Spa, det enda 4-stjärniga alternativet i Mora” - They’re kidding, right?

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.
 • jenni_bark

  Härligt!! (inte hotellet alltså, utan tidsrekordet…). Slog du mamsen? ;)

 • Heidi

  Jag slog mamma med några minuter och var ganska nära att komma jämsides med pappa. Han var lite paff över det…

 • Heidi

  Ja, kanske det. Vi funderar på Orsa Stadshotell nästa gång.
  Behövde ni städa själva?

 • Lena

  Ni får göra som vi, hyr in er 6 km utanför Mora, mitt bland röda timmerstugor. Städningen var väl sådär, men det var jätte bra i övrigt. Det var ju dessutom mannens egna hus så där fanns allt man behövde :P

 • heidiupdate

  @Jennie Jag slog mamma och var ganska nära pappa också. Han var lite paff över det…

  @Lena Ja, det kan vara ett alternativ. Vi funderar också på Orsa Stadshotell nästa gång. Behövde ni städa själva?

 • Lena

  Jo, städa fick vi göra, men det gick snabbt och smidigt. Det var väl möjligen renare när vi reste än när vi kom oxå… Men Orsa är väl trevligt annars? Vi var upp till Grönklitt på fredagen och åkte sju km

 • Pingback: Om att gå i mål | Dåligt samvete